Gaming

Grand Theft Auto Online adaugă Freemode

Grand Theft Auto Online, modul de multiplayer GTA V, va căpăta un nou mod menit să ofere jucătorilor mai multă distracție și mai puțini timpi morti, modul se numindu-se Freemode, urmand sa fie lansat pe 15 septembrie.

Spre deosebire de celelalte moduri de joc ale lui Grand Theft Auto V, Freemode nu necesită nici un fel de lobby. Nu trebuie să stai într-o listă și să aștepți să înceapă vreun eveniment, pentru că vei fi trântit în lumea jocului alături de prieteni, inamici sau oameni aleatori din toată lumea, și la fiecare pas vor fi declanșate evenimente aleatoare.

La aceste evenimente poate participa oricine, oricând, oricum, și sunt construite pentru a se folosi de întreaga hartă. Vor fi provocări precum Hunting Pack, la care un grup de jucători va trebui să escorteze o mașină plină cu explozibil, în timp ce alții vor trebui să o distrugă.

La King of The Castle trebuie să te urci până în vârful unul „castel” și să nu lași pe nimeni să îți ia locul. În Hunt the Beast vei deveni un vârcolac mai puternic și mai rapid decât un personaj normal, iar restul jucătorilor vor încerca să te omoare. Lista continuă cu numeroase alte moduri, ca Pinned In, Cross the Line, Moving Target  și probabil va continua să crească pe măsură ce Grand Theft Auto Online va primi mai mult conținut pentru Freemode.

[Rockstar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button