PC&Consoles

Grand Theft Auto 5 nu va primi DLC-uri de single player

În decembrie 2013, Rockstar a apărut încrezător că Grand Theft Auto 5 ar primi DLC-uri de single player în noul an. Acum, aproape patru ani mai târziu, dezvoltatorul a confirmat totuși că actualizările viitoare ale GTA 5 vor fi exclusive pentru GTA Online.

În conversație cu Game Informer, directorul de design al lui Rockstar, Imran Sarwar, sugerează că amploarea jocului de bază, consola următoare și lansările jocurilor de PC din 2014 și 2015 și lucrul la viitorul Red Dead Redemption 2 au făcut, în esență, modurile de poveste a jucătorului nerealizabile pentru Grand Theft Auto 5.

Ca și companie iubim single player-ul mai mult decât orice și credem în el absolut – pentru povestiri si un sentiment de imersie intr-o lume, jocurile multiplayer nu rivalizează cu cele de single player. Cu GTA 5, jocul de single player a fost absolut masiv și foarte, foarte complet. Au fost trei jocuri într-unul singur. Versiunile generației următoare au avut nevoie de un an din timpul tuturor pentru a ieși cum trebuie, apoi componenta online a avut mult potential, potențial care ne-a suflat și o mulțime de resurse. Și apoi mai există și alte jocuri – în special Red Dead Redemption 2.

Ce înseamnă combinația acestor trei factori pentru acest joc, este că nu am simțit că expansion-urile de single player ar fi fost posibile sau necesare, dar am putea să le facem pentru proiecte viitoare. La Rockstar, vom avea întotdeauna probleme de lățime de bandă pentru că suntem perfecționiști și pentru a face jocuri imense complexe necesită mult timp și resurse. Nu totul este întotdeauna posibil, dar încă mai iubim jocurile open world de single player mai mult decât orice.

Întregul interviu al lui Sarwar poate fi citit în link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button