Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

GPU-Z poate identifica plăci video Nvidia false

/
/
/

În ultima vrem au tot început să își facă apariția pe piața la mâna a doua, sau în locații mai suspecte, plăci video Nvidia care ocazional poate că au prețuri prea bune. Plăci care atunci când sunt instalate nu prea se comportă așa cum ar trebui.

De obicei asta nu se întâmplă pentru că ar fi vorba de plăci epuizate după ani întregi de minat cripto-monede, ci pentru că sunt false. Nu în sensul că ar fi șase veverițe deghizate, ci ar fi plăci video mult mai vechi și mai low-end Nvidia a căror BIOS a fost modificat pentru a indica alte caracteristici.

Varianta cea mai nouă a utilitarului GPU-Z, în varianta 2.12.0, este acum capabilă să identifice aceste plăci video, afișând un avertisment clar atunci când sunt detectate date de BIOS care nu corespund cu un anume GPU. Programul ar fi capabil să detecteze doar plăci video existente false, ci și plăci video viitoare false.

face gpu-z nvidia

Sigur, probabil nu vă va încălzi la inimă să aflați placa video 2060 Ti proaspăt cumpărată dintr-o stație de autobuz la miez de noapte este de fapt un GT 710, dar măcar acum veți ști cu siguranță când luați țeapă și nu mai trebuie să dați vina pe drivere.

[Hexus]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar