MORE

Gorilla Glass 4, mult mai rezistent la socuri serioase

O multime de ecrane ale dispozitivelor mobile pot rezista cu usurinta fisurilor minore și zgârieturilor, dar hai sa fim sinceri – astea nu sunt cele mai mari probleme. Nu, criza reală vine atunci când iti scapi telefonul și ecranul se sparge în mai multe bucăți. Din fericire, Corning au abordarea potrivita pentru eventualele daune provocate de accidentele serioase, cu Gorilla Glass 4. Noul material de acoperire este proiectat pentru a supraviețui coliziunii cu suprafețe dure, cum ar fi… un trotuar. Si este, potrivit relatărilor, foarte eficient.

Asta nu inseamna să fiti „neatenti” in mod deliberat, dar rezistența adăugată ar putea însemna diferența dintre o reparație costisitoare in afara garanției și continuarea utilizarii terminalului respectiv fara sa dai vreun ban la service. Corning spune ca deja trimite probe pentru noua „sticla”, deci ne asteptam să apara cat de curând.

Nu sunt mentionate numele clientilor, dar multe dintre firmele mari producatoare de telefoane și tablete folosesc deja Gorilla Glass, chiar dacă nu menționează asta întotdeauna. Există o posibilitate mare ca următorul gadget mobil sa fie un supraviețuitor considerabil mai bun al „caderii pe asfalt”.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button