MORE

GoPro face bani cu ghiotura, si are cel mai bine platit CEO!

GoPro s-a transformat „peste noapte” dintr-un gadget de nisa adresat celor mai… extremi dintre noi, intr-un fetish al culturii video din intrega lume. Nick Woodman, este la 39 de ani cel mai bine platit executiv din SUA: actiunile sale in companie valorau la sfarsitul anului trecut… 285 de milioane de dolari!

Asa au considerat de cuviinta actionarii GoPro sa-l recompenseze pe cel care a dus compania la o valoare actuala de aproape 6 miliarde de dolari! Sigur, averea sa fluctueaza odata cu actiunile companiei, dar oricum, este destul! Ba unii spun ca nimeni nu valoreaza atatia bani, poate cu exceptia lui Jobs, in anii sai de glorie!

Ideea este ca Woodman a reusit sa duca GoPro… peste tot, la propriu si la figurat, de pe drone si castile motociclistilor, pana pe placa de surf si bordul masinii, si din inventarul amatorilor de senzatii tari pana in trusele profesionistilor respectabili! Este uimitor cum, pe o piata in care produsele „traditionale” foto/video pierd teren, GoPro reuseste sa devina dintr-o nisa, un fenomen global.

Articole asemanatoare

Back to top button