Foto-VideoȘtiri IT

GoPro Hero 7, noua serie de camere de la B&H, a fost anunțată recent

B&H a dezvăluit recent cele trei noi camere GoPro Hero 7. Compania se întoarce la o schemă de trei niveluri marcată de culori.

GoPro Hero 7 Black este modelul de top cu captură video de 4K la 60fps. Cea mai importantă adăugare aici este stabilizarea video HyperSmooth, care promite o finețe a ajunstării „asemănătoare gimbalelor„. Senzorul de 12MP al camerei poate captura fotografii în rafală la 30 cadre pe secundă și fotografii RAW. Există acum și o caracteristică SuperPhoto Auto HDR.

Modelul Black oferă o captare video de bandă largă de mare viteză – de până la 78Mbps în 4K / 60 fps – și este singurul care are o intrare externă microfon și o baterie detașabilă. Transmisia live este de asemenea exclusivă pentru modelul Black.

GoPro Hero7 Silver are un senzor de 10MP și are o limită la rezoluție de 4K la 30fps, și de asemenea are stabilizare video. O caracteristică disponibilă pentru toate cele trei modele este modul vertical portret pentru un tip de estetică în stilul Instagram Stories.

GoPro Hero7 White este modelul de bază. Utilizează același senzor de 10MP, dar capacitatea sa maximă este de 1080p la 60fps.

Toate cele trei modele Hero7 sunt impermeabile până la 10 m fără cutie și dispun de un ecran tactil de 2″.

GoPro Hero7 Black GoPro Hero7 Silver GoPro Hero7 White
Senzor 12MP 10MP 10MP
4K 60 fps, 78 Mbps 30 fps, 30 Mbps
1080p 240fps 60fps 60fps
Stabilizare video HyperSmooth Da Da
Livestreaming Da
Foto 12MP, 30 fps în rafală, RAW 10MP, 15fps în rafală 10MP, 15fps în rafală
Intrare externă pentru microfon Da
Baterie detașabilă Da
Protecție la apă 10m, carcasă pentru scufundări disponibilă 10m 10m
Price 400 dolari 300 dolari 200 dolari

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button