MORE

GoPro are acum o solutie VR

GoPro anunta ca s-a alaturat lumii VR prin dezvoltarea unei infrastructuri care sa permita entuziastilor sa creeze si sa imparta continut facut pentru realitate virtuala.

Initiativa celor de la GoPro incepe cu Omni, un cadru construit pentru camerele existente ale companiei, care permite interconectarea lor pentru a forma o singura imagine unitara, pe 360 de grade. Acest cadru este disponibil la pretul de 1500 de dolari. Si daca pretul vi se pare mic pentru o camera de VR, merita mentionat ca nu vine la pachet cu camerele. Daca vreti sa le cumparati si pe acestea, pretul este in total de 5000 de dolari. Totusi, este mai ieftin ca alte solutii similare. Pe langa cadru si camere, mai sunt incluse cabluri, carduri de memorie, telecomanda si software-ul necesar pentru a face totul sa mearga la un loc.

Pe langa asta, a fost lansata si GoPro VR, o aplicatie pentru iOS si Android care permite impartirea de continut VR, si chiar un transmitator wireless pentru continut VR. Acest dispozitiv, numit HEROCast nu este tocmai facut pentru publicul general, decat daca publicul general isi poate cumva permite sa cheltuiasca 7500 de dolari doar pentru transmitator.

Insa, montant pe motociclete din MotoGP, cu care GoPro a facut un parteneriat, chiar ar putea genera o experienta interesanta. Personal, astept VR la Formula 1.

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button