PC

GoPro introduce o noua camera cu Wifi si Bluetooth la doar 200 de dolari

Camerele GoPro au starnit nebunia Action Cam-urilor, iar compania a avut extrem de mult de castigat, ridicand stacheta ori de cate ori introducea pe piata o noua camera. Problema ramane totusi segmentul Low End, care, din pacate avut de suferit la capitolul optiuni de conectivitate, GoPro optand sa nu includa conexiune WiFi pentru modele mid&low spec. Pana recent cel putin.

GoPro Hero+ este raspunsul producatorului pentru Action Cam-urile entry-level low cost, pretul, cel putin in ochii companiei, fiind destul de mic, de numai 200 de dolari.

Competitia este totusi acerba pe acest segment, atat pe plan local, existand Evolio, dar si Xiaomi si alti producatori pe plan international, care ofera aceleasi optinui, adica WiFi, Bluetooth, fimare 1080p in 30 cadre pe secunda si un senzor de 8 megapixeli. Din fericire, GoPro ofera si cateva elemente in plus fata de competitie.  Cu toate ca specificatiile sunt similare, senzorul face toata diferenta.

Asa ca daca esti fan GoPro si a iesitului la iarba verde cu bicicleta sau cu prieteni la munte, ai o optiune de firma. Iar vestile bune nu se opresc aici, camera Hero4 Session pierde si ea 100 de dolari la pret.

Sa fie un mod de a concura cu producatorii de camere mid end sau low end realizate de producatori chinezi? Foarte posibil, in acest moment aproape toata lumea realizand astfel de Action Cams, cu mentiunea ca nu tot ce zboara se mananca, unele din aceste camere avand o calitate video indoielnica, si nu detin un senzor capabil sa filmeze in 1080p. Dar, pana la urma totul tine de preferinte si de buzunar nu? Totusi, 100 de dolari in minus la un model, si un model nou cu mai multe facilitati mai ieftin, este un plus notabil!

[GoPro]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close