TECH

Google/Alphabet se re-reorganizează în XXVI Holdings Inc.

Într-o mișcare ce sună de parcă ar fi un semn pentru ca Illuminati să pună în aplicare marele plan, Alphabet/Google se reorganizează din nou, formând o nouă entitate numită XXVI Holdings Inc.

Această nouă entitate nu a fost creată într-o încercare de-a ameți și mai mult datoriile companiei către diversele națiuni în care operează. Are ca scop separarea completă a companiei Google de identitatea corporatistă și de celelalte divizii ale sale care nu sunt legate direct de web. În efect, Alphabet este acum proprietarul companiei Google, iar XXVI Holdings Inc deține capitalul tuturor entităților pe care le operează Alphabet, în așa fel încât fiecare parte este egală din punct de vedere legal. Așa că de boacănă face o parte nu va avea efect asupra alteia.

Măsura este luată și pentru a converti Google înapoi într-un SRL, permițând astfel companiei să funcționeze mai departe fără să mai dea explicații acționarilor despre toate operațiunile sale. Deși, printre promisiunile făcute cu această tranziție sunt și cele că Alphabet și Google vor putea opera într-un mod mai eficient, mai economic și mai transparent.

Cât despre numele noii entități, nu este 26 pentru că ar fi un multiplu de 13, și astfel un cod pentru ridicarea noii ordini mondiale, ci se leagă de o ecuație folosită pentru ultimele runde de recumpărare a acțiunilor companiei. Cel puțin asta spune Google.

[Gulf News]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button