Știri ITRSS PaginaDeMedia

Google Workspace devine gratuit pentru toți utilizatorii Gmail

Google a redenumit acum câteva luni vechiul G Suite, astfel acesta a devenit Workspace. Mișcarea a avut sens și a unit sub aceeași umbrela toate serviciile companiei, astfel formând o platformă puternică care conține toate cele necesare pentru a lucra online. Iar acum, un nou update va schimba modul in care îți desfășori activitatea, făcând experiența ceva mai ușoară pentru toată lumea, nu doar pentru companiile care sunt dispuse să plătească o taxă lunară pentru acces la servicii premium.

Noua actualizare va oferi tuturor utilizatorilor Gmail acces gratuit la platforma Workspace. În acest fel, compania își dorește să îi ajute pe cei care lucrează de acasă. De acum nu va trebui să mai ai un cont enterprise sau de educație pentru a accesa Google Workspace și vei primi acces gratuit la toate bunătățile pe care aceasta le oferă: Chat, Calendar, Drive, Docs, Sheets, Meet și multe altele.

Google Workspace Gratuit

Utilizatorii premium ai Google Workspace nu vor fi lăsați baltă

Deși foarte multe caracteristici care obișnuiau să fie disponibile contra cost au devenit gratuite, cei care plătesc abonamentul la Google Workspace nu vor fi dați la o parte. Compania va lansa un nou abonament în Statele Unite ale Americii, Canada, Mexic, Australia, Brazilia și Japonia care le va oferi plătitorilor acces la caracteristici premium precum „servicii de booking inteligente, întruniri video profesionale și marketing personalizat via email„. Abonamentul va avea prețul de 9.99$ pe luna. Cu timpul, acesta va fi introdus și în Europa și nu cred că vom avea prea mult de așteptat până atunci.

Google Workspace va primi și câteva îmbunătățiri pe partea de securitate. Acestea includ criptarea datelor pe dispozitivul personal, mai multe verificări ale fișierelor ce ajung în Drive, funcții avansate pentru serviciul de stocare în cloud și protecție sportia anti-malware. Unele dintre aceste caracteristici sunt deja disponibile, restul urmând să fie lansate în perioada imediat următoare.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button