MORE

Google vrea sa isi faca propriul telefon!

In minunata noastra lume exista un numar destul de maricel de persoane care au terminale mobile cu faimosul sistem de operare Android.

Suntem siguri ca si Hulk are propriul lui omulet verde care il foloseste constant sa se joace „Smash Thor” sau „Punny Banner”.

Din cate se pare, vad ca Google nu prea pare multumit de cum decurg lucrurile cu linia lor de telefoane Nexus, mai ales ca au lucrat la acest brand cu HTC, Samsung, LG, Motorola si Huawei si au simtit ca nu au suficient control asupra intregului proces de productie, marketare si vanzare.

Din acest motiv, compania americana s-a gandit ca nu ar strica sa isi faca singura propriul telefon. Oricum, erau deja zvonuri cum ca ar dori sa isi faca singura chip-urile pentru dispozitivele mobile.

Nu mai vorbesc de faptul ca in momentul de fata se lucreaza la conceptul de telefon modular sau brick phone cum i se mai spune. Mai exact,  in functie de nevoile pe care le prezinta fiecare utilizator in parte, acesta poate sa isi configureze cum vrea smartphone-ul.

De exemplu, bunicii vostri nu au nevoie de cine stie ce functii fandosite la telefon, asa ca poti sa il faci foarte simplu. O baterie mare, o antena buna, un procesor mai mult decat decent, un ecran mare ca sa vada bine si un difuzor puternic ca sa il auda cand suna.

[The Information]

Related Articles

Back to top button