Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Google vorbeste despre inceputurile recunoasterii vocale

/
/
/
/
image

Cu ceva timp in urma, oamenii credeau ca este mult mai greu sa faci computerele sa joace sah sau sa rezolve ecuatii matematice decat sa faci „calculatorul” sa inteleaga limbajul uman.

Trecerea timpului a aratat ca este exact pe dos. Inginerii au facut mari progrese in materie de recunoastere vocala (Siri si Google Voice Commands sunt exemplele perfecte), dar inca nu au reusit performanta de a creea un sistem care sa poata „vorbi” cu noi precum o persoana reala. In documentarul de mai jos, Google „vorbeste” despre inceputurile recunoasterii vocale, despre stadiul la care suntem in acest moment, precum si despre viitorul tehnologiei retelelor neurale artificiale care pot fi folosite pentru salturile in acest domeniu.

Scopul principal al cercetatorilor este acela de a face computerele sa atinga un nivel „uman” de intelegere a limbii. Vedeti documentarul si puteti decide voi insiva daca asta este sau nu posibil.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar