MORE

Google vine in ajutorul utilizatorilor care intampina probleme cu dispozitivele lor: Device Assist pentru Android 5.0 Lollipop

Google a fost nevoit sa lanseze o aplicatie pentru Nexus 6 care ruleaza actualizarea Android 5.0 Lollipop. Tool-ul Device Assist vine in ajutorul Android One, Google Play Edition si terminalelor Nexus.

Este un ghid digital complex, dar si o solutie care ofera „reparatii proactive” la diverse probleme detectate – de exemplu daca luminozitatea ecranului este prea mare, Device Assist o reduce fara sa-i spui tu sa faca asta. Daca folosesti un dispozitiv Google Play Edition sau un Nexus, tool-ul nou lansat iti va oferi suport live de la Google. Ce nu face acest instrument? – El nu rezolva problemele fizice, de tipul ecranelor crapate 🙂 sau chip-uri stricate. In rest, face cam de toate, scrie engadget.com. Chiar te poate scuti de cautarea disperata de solutii pentru eventualele probleme pe care le-ai putea avea cu partea de software. Update-ul Google a fost rezultatul mai multor plangeri facute de utilizatorii Nexus 5 cu Android 5.0 Lollipop. Acestia au raportat o serie de nereguli legate de conectivitatea la retea, autonomia bateriei, incompatibilitatea cu alte aplicatii si altele.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. Un pic offtopic, dar sunt curios daca vom avea si noi curand Android One

    Nu fac aici referire la device-urile Nexus.

  2. Avem Karbon Sparkle pe emag la 550 lei.E adus pe canal oficial

  3. Mersi, o sa ma uit putin la el, sunt interesat de Android One deoarece am nevoie de un telefon de backup si sunt ideale ca sunt ieftine si o sa aiba o durata de viata buna in privinta software-urilor.

  4. Doar că aplicația nu este disponibilă în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button