Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Google va dona Chromebooks refugiatilor

/
/
/

Google anunta o noua initiativa caritabila, prin care incearca sa ajute la crearea unei infrastructuri educationale, una ce vizeaza influxul de refugiati si emigranti care au ajuns in ultimul an in Germania.

Compania anunta ca va oferi organizatiilor non-profit pana la 5000 de Chromebooks, atat timp cat acestea sunt folosite sa ajute refugiatii sa se integreze mai bine in comunitate, sa fie educati, sa le ofere informatii despre procesul de obtinere a statutului de azil si tot asa.

Suma totala pe care o pune Google la bataie ar fi in jur de 5.3 milioane de dolari, ceea ce s-ar traduce in cam 35 de mii de Chromebooks.

Aceasta miscare din partea companiei este imbucuratoare, dar in acelasi timp, daca sunteti mai cinic, puteti vedea situatia in modul urmator. Astfel Google scapa de inventarul nevandut de Cromebooks, capata reclama pozitive si primesc o reducere de taxe.

[Engadget]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar