Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Google te scapa de spam!

/
/
/

Eu pe langa serviciul de mail de la Yahoo folosesc de ceva timp si pe cel de la Google, unde mai primesc diverse notificari de la canalele de YouTube pe care le urmaresc in general plus ce mail-uri mai dau ocazional. La capitolul spam filter, Gmail nu sufera comparatie. Pur si simplu se descurca foarte bine.

Acum ceva timp tot primeam cateva spam mails in folder-ul de spam si incepeau sa ma deranjeze, asa ca i-am zis lui nenea Google pur si simplu ca nu mai vreau sa vad mail-urile de acel fel de la site-urile respective. Zis si facut, fiindca pana in acest moment nu am mai primit vreun mail cu spam.

Daca e sa ne uitam nitel si la Yahoo Mail, ei nu au implementata aceasta optiune si la un moment dat chiar devine enervant sa totstai sa golesti si casuta de spam, ca nu e in stare Yahoo sa vada ca nici macar nu accesezi acele mail-uri si sa nu le mai permita sa ajunga la tine.

Ca tot suntem la capitolul spam, Google a decis de curand sa isi modifice algoritmii la Google search astfel incat sa nu ne mai fie afisate site-uri care au fost sparte de hackeri si care ne prezinta tot felul de mesaje spam si virusi in loc de informatia dorita.

E un pas mic pentru siguranta pe internet, dar trebuie sa tinem cont de el.

[Google]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar