MORE

Google te lasa sa explorezi BatCave-ul din Batman v Superman

Batman vs Superman este de departe unul dintre cele mai controversate filme ale anului, prin prisma scorului sau de pe Rotten Tomatoes, dar si opinia fanilor, care pare sa fie contradictorie cu ceea ce criticii de specialitate au de spus. Dar, un lucru este cert: Jessie Eisenberg este un actor bun… dar nu este Lex Luthor.

Dar daca daca v-ati intrebat vreodata cum ar fi sa calcati in Batcave, Google Maps are o solutie, propunand unui posibil vizitator in BatCave o vedere de 360 de grade a acesteia, dar si a apartamentului lui Bats.

Astfel, echipa Google Maps au facut un parteneriat cu Warner Bros pentru a realiza o plimbare de 360 de grade prin baza secreta, filmata, evident prin Street View. Intreaga aventura incepe cu Wayne Manor, putand sa explorezi imprejurimile, totusi, un singur click pe holul intunecat si incet, dar sigur, te vei trezi in Batcave. Inauntru veti gasi Batmobile-ul pregatit si puteti calatori oriunde in pestera, admirand armura de lupta prototip a lui Batman, costumul cu grafiti al lui Robin, precum si Batcomputerul, Batbaia si Battoaleta. Totul este acolo

Serios, daca esti in orice fel un fan al lui Batman, vei dori sa petreci cateva minute din zi explorand acest nou Batcave. Este foarte distractiv. Link-ul il gasiti AICI!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button