Telefoane

Google te ajută să customizezi Android așa cum vrei tu

Dacă doar ce ți-ai luat un telefon Android nou, probabil performanța sa, bateria și alte aspecte erau punctul focal la decizia de achiziție, nu tocmai modul în care stilizat sistemul de operare.

Există acum o soluție destul de directă și elegantă în cazul în care vrei să îți personalizezi varianta de Android, una care vine direct de al Google.

Compania a lansat #myAndroid Taste Test, un chestionar care îți va pune tot felul de întrebări despre preferințele tale în materie de stil, formă, funcționalitate și cam tot ce se mai poate, inclusiv una despre hot dog. După ce ai completa toate întrebările, Google va genera o listă de recomandări pentru wallpaper, pachete de iconițe și chiar launcher de Android, inclusiv cu link-urile de unde acestea pot fi descărcate. În alte cuvinte, nu mai trebuie să scormonești pe cine mai știe unde după ele, fiind livrate direct de către marele G.

Desigur, n-ar fi stricat dacă Android se comporta mai mult ca un sistem de operare și mai puțin ca ceva făcut înainte de Windows 3.1. Nu de alta, dar să schimbi un wallpaper pe ecranul de lock, niște iconițe și aspectul unor aplicații n-ar trebui să necesite software terț instalat. Cel puțin nu când este vorba de lucruri minore. Nu vorbim aici de un echivalent pentru Fences de la Stardock.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button