MORE

Google suspenda Map Maker dupa incidentul de vandalism digital cu… un robotel care face pipi pe un mar

Dupa incidentul de acum 3 saptamani cand un caz… ciudat de vandalism digital a marcat hartile de pe Android, Google suspenda Map Maker pentru a indeparta astfel de probleme pe viitor. Asta dupa principiul… daca nu mai exista Map Maker, sigur nu are nimeni ce sa faca nu?

Serviciul Map Maker permitea oricui sa contribuie si sa ajute la dezvoltarea Google Maps, dar, dupa celebrul Android care facea pipi pe un logo Apple se pare ca Google si-au schimbat parerea despre acest gen de „ajutor”.

Trecand peste problemele potentiale pe care le-ar putea avea cu diversele agentii guvernamentale, atat din State, dar si in Europa, acest gen de expunere negativa este o palma peste fata, pierzand un pic din increderea publicului. Stiti voi, asa cum pierd ori de cate ori fac un update Youtube care strica toata interfata.

Cu toate ca Google a identificat userul care a „vandalizat digital” acea bucata de harta si si-a cerut scuze, se pare ca Map Maker si serviciul sau de recenzie a continutului oferit de useri este plin de probleme, motiv pentru care Google a decis sa il inchida. Nu se stie inca daca este definitiv sau doar provizoriu, pana cand reusesc sa puna in loc niste reguli mult mai stricte. Un lucru este cert: o perioada nu se vor mai vedea mascote care se casapesc sau fac orice altceva in Google Maps. Google suspenda Map Maker

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button