Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Google sunt hotarati sa faca ordine in Play Store

/
/
/
/
image

Google s-a angajat ferm sa aiba un magazin mai bun pentru Android. Compania nu doar că a început să verifice dacă aplicațiile vândute sunt sau nu viruși, dar a trecut chiar la certificarea lor în funcție de… vârste. În colaborare cu ESRB, PEGI și diverse alte organizații similare, Google speră să atribuie fiecărui joc o categorie de vârstă, pentru a oferi utilizatorilor o metodă mai bună de ști ce joc, sau ce aplicație, se adresează cui, iar dezvoltatorilor asta le permite să-si țintească mai bine clienții.

Această funcționalitate va fi disponibilă treptat în toate teritoriile, și transfera o parte din responsabilitate dezvoltatorilor care vor trebui să își certifice aplicațiile. În cazul în care nu vor face asta, există o șansă ca acestea ori să primească o categorie generică, ori să fie indisponibile pentru descărcare în unele regiuni.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar