Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Google Street View capătă suport pentru VR

/
/
/

Google tot experimentează de ceva vreme cu integrarea VR-ului în aplicațiile sale de explorare a globului, iar acum a venit și rândul lui Street View.

Aveți posibilitatea de a vă plimba pe străzi în realitate virtuală, nu doar din perspectiva unei păsări zburătoare prin anumite locații, ceva ce era până acum posibil în Google Earth.  Funcția de VR este acum disponibilă de la nivelul solului, însă deocamdată nu tocmai în lumea întreagă.

Street View VR este disponibil inițial în locații precum San Francisco, dar și prin Europa, în cazul în care vreți să vizitați locația din Croația folosită pe post de decor pentru King’s Landing din Game of Thrones. Funcția cu siguranță va deveni disponibilă cu timpul în mai multe locații din lume, din moment ce Google a investit ceva resurse în realizarea unei camere noi pentru mașinile sale.

Dacă vreți să vedeți un exemplu, fără nevoia de-a avea Google Cardboard sau un dispozitiv Daydream, puteți vedea gif-ul de mai jos.

[Google]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar