HiFi-TVȘtiri ITTECH

Google și JBL colaborează pentru producerea unui sound bar

Cu doar o zi înainte de evenimentul I/O 2018, Google a anunțat un nou produs, JBL Link Bar, un sound bar controlat prin voce cu Android TV încorporat.

Link Bar funcționează în principiu ca orice alt soundbar; conectați televizorul și alte surse audio la acesta prin intermediul HDMI și redați toate sunetele prin intermediul acestuia. Partea interesantă apare la Android TV și asistentul virtual încorporat. Puteți porni televizorul și puteți comuta la orice canal folosind vocea. Puteți cere dispozitivului să redea clipuri video de pe YouTube sau melodii de la Pandora. Puteți pune întrebări sau îi puteți spune să vă controleze dispozitivele inteligente din casă.

Nu știm prea multe despre specificațiile sound bar-ului, în afară de faptul că are patru intrări HDMI, conector optic, line-in și Ethernet. Nu există subwoofer, astfel încât unitatea de sub televizor reprezintă pachetul întreg. Nu există nici o telecomandă; controlați dispozitivul în întregime prin voce, ceea ce nu suntem siguri că va fi convenabil de fiecare dată.

De asemenea, nu știm prețul încă, dar va fi disponibil în această toamnă. Ar trebui să aflăm mai multe despre el în timpul prezentării I/O.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button