MORE

Google si Intel aduc RealSense pe telefoane

Intel și Google s-au aliat la IDF 2015 pentru a impartasi cu toată lumea un viitor de posibilități tridimensionale. Project Tango este ceea ce au așteptat toți cei care au văzut în luna aprilie un telefon mobil cu o cameră RealSense atașată, capabilă să detecteze adâncimea mediului, și să simuleze un model tridimensional exact. Nu veți avea nevoie de un telefon ultra-specializat, ci doar de unul care rulează Android și dispune de camera potrivită.

Prin Project Tango, cele două companii vor să ofere dezvoltatorilor o șansă de a explora posibilitățile acestei tehnologii. Spre finalul anului, echipamentul dedicat producătorilor de hardware și software va fi livrat tuturor celor interesați din industrie.

Asta nu va însemna că de îndată ce începe 2016 vom găsi pe piață numai telefoane cu cameră RealSense, capabile să vă transforme în doi timpi și trei mișcări curtea într-un nivel de Countre-Strike: Global Offensive. Dar pe parcursul următorului an, când tehnologia se va propaga, iar dezvoltatorii vor avea timp să se joace cu ea, am putea vedea sfârșitul erei în care calitatea unei camere de mobil este calculată în megapixeli sau în luminozitatea lentilei. Va veni rândul percepției de adâncime. Este un pas important spunem noi, mai ales in cursa pentru miniaturizare a tehnologiei, cursa pe care Intel se pare ca o ia extrem de serios!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button