Tech&ITTECH

Funcția „Nearby Share” de la Google va primi un update important

Funcția Nearby Share de la Google va primi în săptămânile următoare un feature nou. Este vorba tot de un mod wireless prin care poți distribui fișiere rapid, iar acesta poartă numele de Self Share, opțiune valabilă pentru device-urile Android.

O diferență importantă față de funcția AirDrop a celor de la Apple este faptul că device-ul care primește transferul nu trebuie să fie accesat de către un utilizator. Astfel, cu Self Share, vei putea trimite fișiere pe un alt device Android de-al tău care se află, să zicem, în altă cameră, fără a fi nevoie de a confirma transferul de pe al doilea dispozitiv, deoarece fișierele sunt acceptate automat de device-urile tale, chiar dacă ecranul acestora este închis.

Acest nou feature nu este singura noutate din acest update al celor de la Google. Acum, notificările pot fi personalizate mai mult ca niciodată, deoarece ai acum opțiunea de a folosi orice sunet pe post de notificare, ba chiar poți înregistra propriul tău sunet pe care îl poți folosi pentru o notificare anume.

Update-ul vine și cu niște plusuri în ceea ce privește platforma Google Meet, unde poți acum să joci jocuri cum ar fi „UNO” sau „Heads Up!” împreună cu colegii de conferință. Un alt feature important care a fost adăugat aici este opțiunea de „pin”, prin care poți fixa tab-urile unor anumiți oameni din cadrul conferinței pentru a-i putea vedea pe tot parcursul acesteia, o opțiune importantă în cazul în care în meeting-ul respectiv participă un număr mare de oameni.

Pentru informații mai detaliate în legătură cu acest update, puteți vizita postarea oficială de pe blogul celor de la Google.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button