Telefoane

Google se tine de sotii

Google e cunoscut pentru glumitele pe care le integreaza in propriile servicii.
Pentru cine nu stie, va putem da cateva exemple, precum:
askew (pagina de cautare se inclina);
Atari Breakout, apoi click pe imagini si pagina se transforma intr-un joc de Breakout;
Zerg Rush provoaca un atac de „o”-uri asupra rezultatelor;
Google in 1998 te duce inapoi in timp si iti arata cum arata pagina de cautare in 1998;
Si multe altele. Astea doar in pagina de cautare. De exemplu, in Android, mai multe tap-uri pe versiunea de Android din Settings provoaca afisarea unor animatii diverse legate de versiunea instalata (Gingerbread, Honeycomb ICS, Jelly Bean, KitKat).
Exemple sunt si in cazul cautarii prin comanda vocala. De data aceasta este vorba de o comanda vocala noua, desi utila, oarecum amuzanta,  si anume „Play some music”. Google deschide aplicatia Play Music si creaza un playlist in stil „I’m feeling lucky” bazat pe muzica existenta in telefon sau in contul Google Music.

Doar subscriberii Access profita de beneficiul real al acestei comenzi, ei avand acces la toata muzica din libraria Google. Poate fi de ajutor si acelora (ca mine, de exemplu), care au profitat de faptul ca Google iti ofera loc de 20,000 de melodii, gratuit, si nu mai tin minte toata muzica pe care au urcat-o pe site.
Realisti fiind, comenzile vocale in engleza nu prea au priza la romani. Si nici nu ar avea de ce. Majoritatea ne sunt inutile. Exact ca si Siri. Dar totusi, functia exista. Si daca nu vrei sa te auda lumea pe strada cum vorbesti cu telefonul in alta limba, o poti face in masina sau acasa, in comfortul intimitatii. Just for fun.

Pentru o lista completa a lucrurilor haioase facute de Google in produsele sale, puteti vizita pagina Wikipedia dedicata.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button