MORE

Google se pare ca blocheaza utilizatorii de Windows 10 Mobile

Google si Microsoft sunt intr-o competitie acerba pentru piata de mobile, asta daca putem considera dominanta Android si iOS o competitie impotriva Microsoft. Totusi, Google nu a fost cel mai mare sustinator al platformei mobile Windows 10, cu toate ca Google are o aplicatie pentru platforma Microsoft incorporata in sistemul de operare.

Din pacate, Outlook este in acest moment imposibil de accesat pentru utilizatorii Windows 10 Mobile, Google in esenta blocand accesul la acest serviciu. 

Multi utilizatori de Windows 10 Mobile au acuzat variate probleme legate de platforma Google, una dintre aceste plangeri fiind imposibilitatea de a adauga un cont Google unei aplicatii de email sau calendar, esentiala pentru planificare.

Sigur, este vorba de un bug, dar se pare ca in ultima vreme varianta de mobile Windows 10 are din ce in ce mai multe, aceasta problema in sine existand de mai bine de o luna, rezolvarea fiind inca destul de jos pe scara de valori si necesitati in departamentul de dezvoltare. In concluzie, cine stie cand o sa o repare. Windows 10

Utilizatorii care încearcă să se conecteze la conturile Google prin aplicațiile de Mail au fost întâmpinați de un mesaj de eroare ce i-a informat că browser-ul folosit nu este suportat, și îndemnați să facă schimbarea către un browser modern, precum Internet Explorer. În mod ciudat, această problemă nu a apărut în momentul utilizării versiuni de desktop ale Mail și Calendar ce folosesc același proces, chit că folosind Edge.

Cei afectati de acest bug, pot sa opteze sa foloseasca o aplicatie terta de mail pentru a evita eventualele probleme de logare in Gmail, un exemplu bun fiind EasyMail, sau, pentru cei mai aventurosi, schimbati de la Gmail la Outlook folosind instructiunile oferite de Microsoft. 

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button