MORE

Google se ofera sa ii ajute pe Samsung in procesul cu Apple

Razboiul nu este un lucru de dorit, indiferent de felul sau domeniul in care se poarta. Totusi, batalia epica prin tribunale dintre Samsung si Apple pare sa nu se mai sfarseasca. Ba apar documente, ba apar patente noi incalcate si lista continua. Google sunt implicati si ei in acest razboi de uzura pe care Apple il duce cu Samsung. Recent o serie de probe au fost dezvaluite de avocatii Apple, care scot la lumina o serie de email-uri din partea Google catre Samsung, prin care Google se ofera sa plateasca anumite daune (daca Samsung pierde), adaugand si ca vor acoperi o parte din cheltuielile de judecata.

Unul dintre avocatii Google, James Maccoun, a confirmat faptul ca Samsung a primit aceste mailuri ca parte dintr-o intelegere intre cele doua companii, numita Mobile Application Distribution Agreement (MADA), aceeasi intelegere care ii lasa pe Samsung sa foloseasca si aplicatiile pentru Android dezvoltate de Google.

Apple cere daune in valoare de 2.2 miliarde de dolari de la Samsung pentru incalcarea a cinci patente, in vreme ce Samsung cere 7 milioane pentru doua patente incalcate de Apple. Este un razboi cu urcusuri si coborasuri. Recent, Samsung a declarat ca patru dintre cele cinci patente apartin de OS-ul celor de la Google, Android, si au chemat o serie de programatori pentru a depune marturie in aceasta sens. Totusi, intrebarea ramane: Cam cati bani sunt pregatiti Google sa le ofere celor de la Samsung in cazul in care acestia pierd, in conditiile in care aceeasi serie de procese a dezvaluit intentiile viitoare ale Samsung de a se indeparta de Android?

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button