Știri ITTECHTelefoane

Google scoate de la vânzare Pixel 2 și Pixel 2 XL

Google Pixel 2 și fratele său mai mare, Pixel 2 XL, se apropie oficial de sfârșitul ciclului lor de viață, deoarece au dispărut din magazinul companiei. Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, dat fiind faptul că telefoanele au fost lansate în octombrie 2017. În ultimele luni, au fost descoperite mai multe reduceri la a doua generație de telefoane Pixel, care precizau iminența retragerii lor din uz. Cu zvonuri care indică lansarea celei de a treia generație Pixel și Pixel XL, acest lucru are sens pentru Google.

Familia Pixel 2 va rămâne în amintirea tuturor pentru fotografiile realizate cu aceste dispozitive, datorită software-ului excelent de procesare a imaginilor. Au avut, de asemenea, o funcție interesantă numită Active Edge, care vă permite să strângeți telefonul de margini pentru a declanșa Google Assistant.

Suportul software pentru generația Pixel este cunoscut pentru durata sa de viață, deci pentru cei dintre voi care încă aveți un Pixel 2 în buzunar, puteți fi siguri că telefonul vostru va primi în continuare cea mai recentă versiune de Android cel puțin încă un an de acum încolo.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button