Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Google scoate de la vânzare Pixel 2 și Pixel 2 XL

/
/
/
img

Google Pixel 2 și fratele său mai mare, Pixel 2 XL, se apropie oficial de sfârșitul ciclului lor de viață, deoarece au dispărut din magazinul companiei. Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, dat fiind faptul că telefoanele au fost lansate în octombrie 2017. În ultimele luni, au fost descoperite mai multe reduceri la a doua generație de telefoane Pixel, care precizau iminența retragerii lor din uz. Cu zvonuri care indică lansarea celei de a treia generație Pixel și Pixel XL, acest lucru are sens pentru Google.

Familia Pixel 2 va rămâne în amintirea tuturor pentru fotografiile realizate cu aceste dispozitive, datorită software-ului excelent de procesare a imaginilor. Au avut, de asemenea, o funcție interesantă numită Active Edge, care vă permite să strângeți telefonul de margini pentru a declanșa Google Assistant.

Suportul software pentru generația Pixel este cunoscut pentru durata sa de viață, deci pentru cei dintre voi care încă aveți un Pixel 2 în buzunar, puteți fi siguri că telefonul vostru va primi în continuare cea mai recentă versiune de Android cel puțin încă un an de acum încolo.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar