Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Google SafeBrowsing funcționează, dar nu tot timpul!

/
/
/
/
image
img

Pentru a proteja utilizatorii de aplicații nocive, Google a dezvoltat SafeBrowsing API. Un utilitar capabil să scaneze și să returneze informații despre ce urmează să instalezi, și care în teorie ar trebui să te protejeze, dar nu o face mereu. Grupul de cercetare AV-Comparatives a lansat un raport prin care se dezvăluie că Google SafeBrowsing ar putea returna rezultate diferite în anumite condiții, permițând accesul unei forme de malware anterior blocate.

Motivul pentru care face asta este că Google nu vrea ca SafeBrowsing să fie bombardat cu un număr imens de cereri pe secundă, și astfel să pice. Ca urmare, permit un număr limitat de cereri de informare de la clienți. Așa că cine instalează o aplicație din când în când nu va avea probleme, mereu vor fi scanate cu acuratețe aplicațiile. Cei care instalează un număr mare de aplicații într-un timp scurt, nu vor fi protejați la fel de bine.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar