TECHTech&ITTelefoane

Google promite mai multe reclame în aplicațiile sale

Dacă aveți obiceiul să butonați diverse aplicații marca Google pe telefoanele voastre, veți vedea în viitorul apropiat ceva mai multe reclame. Nu doar asta, dar reclamele vor fi ceva mai greu de trecut cu vederea.

Compania a dezvăluit că va include în viitorul apropiat reclame de tip „galerie”, cu imagini mari, ușor de observat, marcate clar ca fiind reclame pentru a nu putea fi confundate cu spam, și integrate în aplicații ce nu aveau până acum astfel de lucruri. Așa că pe lângă apariția noului tip de reclamă în Google Search și pe aplicația de Youtube, veți vedea astfel de reclame de acum înainte și în aplicația Google ce vine integrată ca standard în multe telefoane Android. Aceste reclame vor fi vizibile în secțiunea de „Discover”, unde puteați găsi până acum știri sau articole diverse, selecționate în funcție de preferințele voastre.

Variantele de desktop a diverselor servicii și aplicații Google nu vor fi afectate de această schimbare, reclamele mai mari afectând doar telefoanele mobile. Conform studiilor făcute de companie, acest tip de reclamă chiar pare să aibă succes, ducând la interacțiuni cu 25% mai mari. Deși, deocamdată nu este clar dacă asta se întâmpla pentru că lumea a crezut în mod eronat că nu era o reclamă, fiindcă până acum reclamele nu ocupau o parte chiar atât de mare din ecran.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button