GamingPC&ConsolesTech&IT

Google promite 120 de jocuri noi pe Stadia

Și câteva exclusivități

Google Stadia a fost lansat anul trecut, dar nu prea se poate spune că a făcut valuri. Pe de o parte a fost din cauza problemelor de latență pe care le putea avea serviciul dacă utilizatorul nu se afla lângă un centru de date. Pe de alta era din cauza lipsei unor funcții ce chiar făceau serviciul interesant.

În orice caz, Google va continua să mizeze pe Stadia, așa că anunță planuri mari pentru anul 2020. Pe parcursul următoarelor luni, serviciul de streaming pentru jocuri va primi nu mai puțin de 120 de jocuri noi. Iar printre acestea vor fi disponibile chiar 10 titluri complet exclusive pentru platforma Stadia în prima jumătate din acest an.

De asemenea, vă puteți aștepta ca până la primăvară să fie lansat un update însemnat pentru Stadia, ce va permite în sfârșit posibilitatea de a juca titluri în 4K direct din browser. Cu mențiunea că jocurile în sine nu vor fi în 4K, dar streamul va fi. Caz în care probabil vă întrebați ce rost are.

Nu sunt deocamdată detalii despre ce jocuri va fi vorba, dar cele exclusive ar trebui să fie destul de interesante. Nu de alta, dar când totul funcționează pe o grămadă de servere, fără limite, poți face minuni. Teoretic poți face minuni. Practic nu știu ce vor face.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button