Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Google prezinta accidental o noua aplicatie

/
/
/
/
image
img

Cei de la Google au facut o boacana zilele trecute cand au anuntat din greseala lansarea unei aplicatii care nici macar nu a iesit din faza de dezvoltare. Denumita „Interactive Events”, aplicatia in cauza a aparut pe Google Play, insotita de rugamintea de a nu o promova in randurile utilizatorilor non-Google, deoarece ea se afla in continuare in stadiul de testare in cadrul companiei, scrie TechCrunch.

Din capturile de ecran publicate pe Google Play iti poti face o minima idee despre ce e vorba – un instrument prin care poti accesa informatii despre diverse evenimente, dupa ce ai scanat un cod QR sau ai tastat pe telefon un cod de confirmare. O functionalitate interesanta pe care ar oferi-o „Interactive Events” este posibilitatea de a-ti sincroniza sesiunile selectate cu informatiile din Google Calendar ca sa te prezinti la evenimentele respective la momentul oportun. In plus, aplicatia ofera o serie de informatii, precum agende de intalniri, locatii, vorbitori, inregistrari video, notite etc.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar