MORE

Google pregateste un telefon non-Nexus de productie proprie

Seria Nexus a reprezentat pana acum singura legatura directa pe care o are Google cu productia de telefoane mobile. Desi nici in acest caz compania nu se ocupa direct cu realizarea sa, dar asta pare ca se va schimba in curand.

Conform vestilor care circula acum prin industrie, Google are in acest moment planuri pentru lansarea unui nou telefon, care nu face parte din seria Nexus. Diferenta principala fata de Nexus este ca Google va avea un control aproape complet asupra sistemului, incepand de la design design, continuand cu productia si culminand cu software-ul. Pixel C a fost indicat ca un exemplu al directiei in care compania se va indrepta cu noul telefon.

Acesta ar putea fi produsul prin care Google va debuta noua varianta de Android care nu se bazeaza pe resursele Open Source ale sistemului de operare. Vestile sugereaza ca modelul va fi lansat inainte de sfarsitul acestui an.

Google a adoptat clasicul refuz de a comenta referitor la zvonuri, insa compania nu si-a ascuns intentia de-a dori sa exercite mai mult control asupra telefoanelor mobile.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button