MORE

Google Play suportă filme în 4K

Cei care au tendința să închirieze filme de pe Google Play, sau care află acum pentru prima dată că există această posibilitate, se vor bucura să afle că acum înainte veți găsi și conținut în 4K aici.

Google a anunță lansarea oficială a suportului pentru închirierea și achiziția de filme în format 4K, după un test de scară mică care a fost efectuat pe parcursul ultimelor luni. Momentan această funcție este disponibilă doar în SUA și Canada, urmând ca pe parcursul anului viitor să fie extinsă în fiecare colț al lumii.

La ora actuală există 125 de filme în format 4K pe acest serviciu, care pot fi închiriate la prețul de 8 dolari, sa cumpărate la prețul de 30 de dolari. Ca punct de referință, un film HD costă 5 dolari de închiriat și 20 de dolari de cumpărat. De ce este HD mai scump? Ar putea fi pentru lățimea de bandă adițională… dar asta ar fi o minciună gogonată, fiindcă lățimea de bandă nu costă 10 dolari pentru 25GB.

Prețurile pentru Europa nu sunt cunoscute, dar probabil vor fi traduse direct în euro.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Nu stiu ce sa zic, la Play Music au preturi romanesti la abonamente (22 lei pe luna), poate baga si la filme preturi romanesti 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button