MORE

Google Play Store ar putea primi un update „vizual” substantial

Google Play Store ar putea primi un update vizual substantial – sau cel putin asa spun zvonurile si…descoperirile facute de cei de la Android Police.

Google Play Store primeste un update vizual substantial

Multi utilizatori nu sunt multumiti de felul in care arata Google Play Store in acest moment, cel putin din punct de vedere vizual. Din punct de vedere al criteriilor de cautare, acesta nu stau rau. Totusi, exista ceva informatii si semne cum ca acesta va primi un update, atat vizual, dar si functional.

Google Play Store 5

Site-ul Android Police a obtinut o serie de capturi de ecran care indica un nou layout si cateva schimbari majore pentru magazinul virtual Google. Noul „look” pare sa fie in ton cu Material Design, o interfata ce urmeaza sa fie implementata in Chrome OS si pe dispozitivele Android, aceasta facand uz de spatiul de pe dispozitiv intr-un mod mai constructiv. In screen shoot-uri putem vedea imagini mult mai mari si mult mai detaliate, o serie de icoane care iti indica exact ce si cum ai la dispozitie sau ce obtii dupa ce instalezi aplicatia, dar pe total putem spune ca arata bine. Pe de alta parte, exista si ceva probleme, de exemplu faptul ca utilizatorul trebuie sa faca ceva scroling pentru a ajunge la punctul de interes, multe dintre informatiile utile fiind localizate la baza paginii.

Google Play Store

Nu avem informatii despre cand si cum va fi implementata aceasta noua interfata si nici macar daca aceasta este forma finala, totusi, putem spune ca ne place. Dupa cum va puteti si voi convinge din imaginile de mai jos:

Google Play Store 2 Google Play Store 3 Google Play Store 4 Google Play Store 6 Google Play Store 7

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button