PC

Google Pixelbook a fost dezvăluit

Luna viitoare trebuia să aibă loc marele eveniment în care Google urma să anunțe noi produse, în mare parte telefoanele Pixel 2. Din păcate pentru companie, toate detaliile s-au scurs pe internet despre fiecare din noile produse ale companiei.

În cazul de față avem parte de un nou sistem laptop-tabletă ce poartă numele Pixelbook. Acest model este menit să preia ștafeta de la Chromebook Pixel, cu un nou nume și câteva funcții noi. Spre exemplu, vine cu un stylus atașat de 100 de dolari, numit Pixelbook Pen, intrând astfel în rând cu ofertele celor de la Apple și Microsoft. Creionul ar avea zero lag de input și un număr mare de nivele de detecție a presiunii.

Nu am informații deocamdată despre RAM sau procesor, dar probabil va folosi tot unul Intel din generația a opta Core, la fel ca majoritatea sistemelor similare din ultima vreme. În ceea ce privește capacitatea de stocare, sistemul va dispune de un SSD cu o capacitate ce ajunge de la 128GB până la 512GB. Capacitatea de stocare definește și prețul sistemului, începând de la 1200 de dolari și ajungând până la 1750 de dolari, plus Pixelbook Pen care va costa 100 de dolari separat.

Google Pixelbook va fi disponibil din ziua de 4 octombrie.

[Android Police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button