Telefoane

Google Pixel Buds nu au un șnur de formă, nu îl tăiați

Când Google a dezvăluit Pixel Buds, perechea sa de căști wireless menite să compenseze pentru lipsa unui jack audio și capabile să traducă în timp real vorbirea umană.

Aceste căști erau acompaniate de ceea ce părea a fi un simplu șnur de conectare, pus acolo probabil pentru a împiedica pierderea lor. Sau cel puțin asta am presupus, din moment ce Google încerca să copieze Apple în fiecare alt mod posibil cu noua generație de telefoane Pixel.

Conform instrucțiunilor exacte ale celor de la Google, presupunerea era incorectă. Deși șnurul pare a fi făcut din material textil, doar suprafața sa este decorativă, în interior chiar se află un cablu folosit pentru a transmite curent electric de la o cască la alta și pentru a dirija semnalul audio.

Tăierea șnurului va duce practic la imposibilitatea de-a mai folosi ambele căști. Așa că în cazul în care luați o pereche, ar fi bine să asigurați că nu se întâmplă nimic acestui cablu. Poate veți simți nevoia să vă prefaceți că aveți Air Pods, dar probabil nu ar fi o idee bună să încercați asta.

[Android police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button