Tech&ITȘtiri

Google ne arată noile Pixel 8 și Watch 2

Chiar dacă lansarea va avea loc pe 4 octombrie, Google Store au postat o pagină promoțională pentru noile Pixel 8 și Watch 2, lucru care s-a întâmplat după ce, intenționat sau nu, compania a scos la iveală niște randări 3D ale noului lor telefon.

Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro

Din moment ce am văzut cum arată noul Pixel 8 Pro în Mai, nu prea avem noutăți în ceea ce privește design-ul. Cea mai mare schimbare este trecerea la un display complet drept, dar și adăugarea unui senzor pe spate cu care îți poți lua temperatura dacă plasezi telefonul pe frunte. Te așteptai la un feature ca ăsta? Cel mai probabil nu. Ai nevoie de el? Cel mai probabil da.

Cât despre modulul de camere, lentilele se află acum într-un singur cutout, spre deosebire de cele de pe modelul 7 Pro, iar în partea dreaptă, de sus în jos, avem flash-ul LED și senzorul de temperatură menționat mai devreme.

O altă îmbunătățire importantă este cea a procesorului. Pixel 8 vine cu noul chip Tensor G3. Conform androidauthority.com, noul telefon al celor de la Google va folosi un procesor X3, care face acest device comparabil cu celelalte procesoare de flagship de anul acesta.

Pixel Watch 2

Cât despre Pixel Watch 2, Google au postat pe YouTube un Sneak Peek cu noul lor smartwatch. Design-ul arată identic cu cel al generației anterioare, dar ca să privim partea plină a paharului, asta înseamnă că toate curelele de la primul Pixel Watch se vor potrivi și pe acesta, inclusiv cea de metal pe care ai dat 200 de dolari dacă ai prins-o înainte să fie sold out. Pe lângă asta, se pare că cele două lucruri de care oamenii erau cel mai nemulțumiți în legătură cu generația precedentă rămân neschimbate, adică ecranul mic și bezel-urile foarte mari.

Știu, cel mai probabil puteam să pun o poză cu generația trecută și să nu v-ați fi dat seama. Dar ca să zic și de bine, noul Pixel Watch 2 va primi un upgrade al procesorului pentru că va trece la un Snapdragon W5 SoC, ceea ce înseamnă că noul ceas se va bucura de o durată a bateriei mai mare.

Pentru cei care sunt curioși în legătură cu ce noutăți vor mai aduce aceste device-uri, este foarte posibil să mai apară leak-uri până la lansarea oficială de pe 4 octombrie, deci stați cu ochii-n patru.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button