TelefoaneTech&IT

Pixel 7 și Pixel 7 Pro – Ce specificații vor avea noile telefoane de la Google?

Google se pregătește intens pentru lansarea din 4 octombrie a lui Pixel 7 și 7 Pro. Deși în luna august vedeam prototipurile celor două telefoane, nu am avut ocazia să vedem specificațiile complete din interiorul acestora. Asta este de domeniul trecutului, în condițiile în care Yogesh Brar, un influencer indian din zona de tech, a pus mâna pe detaliile tehnice ale noii generații Pixel. Aceste informații ne arată faptul că pe hârtie nu sunt mari diferențe față de Pixel 6.

După spusele acestuia, noul telefon va veni cu un ecran de 6.3 inch FHD+ OLED cu un refresh rate de 90Hz – unul mai mic decât pe Pixel 6, dar în mare parte la fel. Această diferență a ecranului este un detaliu care confirma un leak anterior în care se zvonea că Pixel 7 ar fi un pic mai mic și un pic mai ușor decât predecesorul.

Pixel 7 are un setup de camere identic cu generația anterioară

Camera principală de 50MP și cea ultrawide de 12MP de pe spate sunt identice, pe hârtie, cu generația anterioară. Însă avem parte de un upgrade minor la camera frontală, unde am avea parte de 11MP. În ceea ce privește spațiul de stocare și cantitatea de memorie RAM, avem și aici detalii în leak. Prin comparație cu singura versiune de Pixel 6 cu 128GB, noul telefon ar veni în versiune de 128GB și 256GB. Va avea tot 8GB de RAM, însă ne vom bucura de o capacitate mai mare a bateriei.

Cu cei 4.700mAh de pe Pixel 7, vom avea o baterie mai mare față de cei 4.614mAh de pe Pixel 6. Această baterie ar putea duce la o autonomie mai mare a telefonului în condițiile în care ecranul va fi mai mic. Asta doar dacă noul procesor Tensor G2 nu va mânca la fel de multă baterie ca prima generație prezentă pe Pixel 6.

Modelul Pixel 7 Pro pare că va primi mai puține îmbunătățiri decât varianta standard. Acesta va veni cu același ecran curbat de 6.7 inch QHD OLED cu refresh rate de 120Hz. La capitolul camere avem aceeași combinație de 50MP, 12MP ultra-wide, un telephoto de 48MP și una frontală de 11MP. Vom avea 12GB de RAM și variante de stocare de 128 sau 256GB, ceea ce înseamnă că NU vom avea un succesor al variantei de 512GB de Pixel 6 Pro. Autonomia bateriei ar trebui să fie una comparabilă, având o baterie de 5.000mAh care va suporta încărcare rapidă la 30W și încărcare wireless.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button