TelefoaneTECH

Google Pixel 7 și-a făcut apariția pe eBay!

O privire rapidă pe pagina oficială a lui Google Pixel 7 ne dezvăluie o perioadă de lansare pentru următorul smartphone: „this fall” adică toamnă-iarnă. Cu toate astea, zvonurile despre noul telefon au început să apară pe internet, dar ce s-a întâmplat ieri mi-a întrecut orice așteptare. Un prototip al următorului smartphone de la Google a apărut pe eBay și este cât se poate de legit.

Vânzătorul specifică faptul că este vorba despre un prototip cu capacitate de stocare de 128GB, 8GB de memorie RAM, un procesor Tensor octa-core și o diagonală de 6.4″ a ecranului. În plus, acesta rulează Android 13 și are pre-instalate câteva aplicații la care încă se lucrează în acest moment. Desigur, nu vine însoțit de cutie sau accesoriile originale, dar mai interesant ar fi să aflăm înșiruirea de evenimente care a dus la apariția acestui prototip pe eBay.

Google Pixel 7 Prototip eBay

Prototipul de Pixel 7 nu a venit singur

O privire atentă la poze dezvăluie însă alt detaliu extrem de interesant. Fotografiile din anunț au fost realizate cu un Google Pixel 7 Pro. Aparent, vânzătorul a scăpat deja de celălalt telefon, astfel nu a apucat să-l pună la vânzare pe eBay. Acesta susține că a cumpărat telefoanele ca parte a unui pachet mai mare și abia când a început să le privească mai în detaliu a realizat pe ce a pus mâna. Asta da întâmplare fericită!

Cu toate astea, chiar nu mă miră că s-a întâmplat o chestie de genul. Să nu uităm că cineva a găsit prototipuri ale lui Pixel Watch într-un restaurant înainte ca ceasurile să fie dezvăluite în cadrul evenimentului Google I/O, ori că telefoanele din această serie sunt deja celebre pentru cât de des reușesc să ajungă pe internet înainte ca producătorul să apuce să le anunțe. Ba chiar în acest punct, am putea spune că și asta este o altă mișcare de marketing din partea companiei.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button