TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Pixel 6 Pro ar putea avea un ecran curbat și cameră triplă

Seria Pixel de la Google continuă să se dezvolte, iar viitorul model ar putea fi dovada unei îndrăzneli din partea producătorului. Potrivit randărilor surprinse de cunoscutul OnLeaks, Pixel 6 Pro ar putea veni echipat cu un ecran curbat, de 6.67 inci, alături de un modul alcătuit din trei camere, din care una se presupune a fi o lentilă telephoto pe stil periscope.

Sursele spun și că display-ul lui Pixel 6 Pro ar fi un OLED, telefonul în sine măsurând 163.9 x 75.8 x 8.9mm. Se așteaptă ca modelul să încorporeze două difuzoare și să fie capabil de încărcare wireless, așa cum utilizatorii s-au obișnuit de la Google Pixel 5.

Cu toate acestea, design-ul pare să fi primit un facelift elegant. Ansamblul de camere va fi distribuit orizontal, pe spatele telefonului, iar deasupra stripe-ului respectiv va trona o porțiune viu colorată, care să contrasteze cu nuanța monocromă a construcției.

Google Pixel 6 Pro

Totuși, leak-ul nu specifică dacă Pixel 6 Pro va fi casă pentru SoC-ul Whitechapel produs de Google. În ceea ce privește numele, Google pare că a sărit de la „XL” la „Pro” pentru a indica o nouă generație care are atât un ecran mai mare, cât și un hardware mai bun, comparativ cu eticheta XL, atribuită modelelor Pixel care inovau doar prin ecrane mai mari.

Nu există încă o dată concretă de lansare, dar comunitatea se așteaptă ca Pixel 6 Pro să  fie lansat în perioada caracteristică modelelor, adică cel mai probabil prin toamnă. Cu acest model, se pare că Google nu vrea să devină doar un rival pe piața telefoanelor performante și accesibile, ci își dorește să se ia la trântă și cu alte flagship-uri care emană miros de hardware high-end.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button