Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Google Pixel 3 va rula Andromeda OS

/
/
/

Câteva zvonuri noi au început să răsară pe internet despre unul din noile dispozitive pe care Google le pregătește.

În acest caz este vorba de Pixel 3, care folosește numele de cod Bison, un nou laptop/tabletă care va rula un sistem de operare cu numele de cod Andromeda. Acesta este un soi de hibrid dintre Android și Chrome, fiind în esență Android cu funcții regăsite în mod normal la Chrome OS.

Dispozitivul în sine va avea un format ultra-subțire, cu un ecran de 12.3 inch. Va putea funcționa atât într-un mod de laptop, cât și în unul de tabletă, având suport pentru un stylus care va fi vândut separat. Pixel 3 va fi construit în jurul ori a unui procesor Intel m3, or a unui i5 și va avea între 8 și 16GB de RAM, cu 32 sau 128GB de stocare. Nu tocmai mult. Sistemul va avea un senzor de amprente, două porturi USB Type-C, un jack audio, o baterie care va rezista 10 ore, o tastatură iluminată, un trackpad cu feedback haptic, difuzoare stereo și 4 microfoane. Probabil vă întrebați de ce ați avea nevoie de ați avea nevoie de 4 microfoane pe un asemenea dispozitiv. Bun.

Prețul pentru Pixel 3 ar urma să fie în jurul a 800 de dolari și va fi lansat abia în toamna lui 2017, așa că detaliile s-ar putea schimba până atunci. Mai multe informații am putea afla despre acest dispozitiv săptămâna viitoare, când Google va dezvălui telefoanele din seria Pixel.

[Android Police]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

7 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar