RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Google Pixel 3 va include încărcare wireless și un Pixel Stand

V-ați săturat de zvonuri despre telefoane? Bun, pentru că acum chiar avem parte de informații ceva mai concrete. Cea mai recentă variantă a aplicației Google, cea peste care probabil dați ocazional când apăsați prea mult pe un buton de pe telefon, indică prezența a două trăsături noi pentru telefoanele din seria Pixel 3.

Mai exact, aplicația Google face referință la o funcție de încărcare wireless, care permite alimentarea telefonului fără nevoia de-al conecta direct la un încărcător pe care probabil l-ați pierdut deja măcar o dată. Așa că vă puteți aștepta ca spatele telefoanelor să fie în continuare din sticlă, nu din metal, deoarece metalul este incompatibil deocamdată cu încărcarea wireless. Această funcție va veni alături de ceva numit Pixel Stand.

Și ce ar putea fi Pixel Stand, dacă numele nu face asta deja clar? Este un doc în care poate fi parcat un Pixel 3, care nu doar că acționează ca metodă de a încărca bateria, dar mai conține și un difuzor „inteligent” care este împerecheat telefonul. Astfel, va acționa ca un asistent digital pe care îl puteți folosi în casă, urlând la el din capătul opus al camerei în cazul în care vreți să îndeplinească anumite funcții.

[Forbes]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button