Știri ITTECHTelefoane

Google Pixel 3, supraincalzire in timpul incarcarii

Ultimele probleme care afecteaza seriile Google Pixel 3 si 3 XL sunt datorate supraincalzirii la incarcare si provoaca inchiderea automata a telefoanelor.

Cele mai recente erori ale smartphone-ului Google Pixel 3 au fost raportate de un numar relativ redus de utilizatori, inca nu suficient cat sa provoace panica dar de-ajuns pentru ca Google sa ia atitudine. Astfel, compania a luat masuri imediate, trimitand utilizatorilor afectati telefoane de schimb.

Se pare ca problemele apar atunci cand Pixel 3 este incarcat si folosit in acelasi timp. Unii utilizatori au raportat ca incarcarea wireless pe standul Pixel in timp ce vizioneaza un videoclip sau initiaza un apel video cauzeaza ca Pixel 3 sa se incalzeasca foarte tare si intr-un final sa se opreasca.

Un utilizator a raportat ca telefonul Pixel 3 primit la schimb dupa ce a raportat problema nu mai prezinta aceleasi erori, sugerand ca numai unele unitati de pe piata sunt predispuse la aceste probleme termice.

Se pare ca si dispozitivele mai vechi ale Google, Pixel si Pixel 2, au intampinat de asemenea dificultati cu supraincalzirea si consumul accelerat al bateriei, chiar daca problemele nu au fost exact de aceeasi natura ca in cazul lui Pixel 3 si Pixel 3 XL.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button