Telefoane

Detalii despre Google Pixel 2 și Pixel 2 XL

Cea mai așteptată parte a evenimentului Google de luna viitoare trebuia să fie dezvăluirea noilor telefoane din seria Pixel 2. Acestea sunt acum cunoscute publicului, mulțumită noului leak de informații.

Pixel 2, cât și varianta XL, sunt construite de către HTC și sunt printre puținele dispozitive de acest tip care să rămână cu o singură cameră principală, tendința curentă fiind utilizarea unui ansamblu de doi senzori. Modelul cel mai ieftin va fi Pixel 2 cu 64GB de memorie, la prețul de 650 de dolari, urmat de varianta de 128GB ce va costa 750 de dolari. Telefonul este construit cu un spate parțial din sticlă, la fel ca modelul de anul trecut, doar că poziționarea sa este diferită, acoperind doar zona camerei, nu și senzorul de amprentă. Telefonul va fi disponibil în trei culori: alb, negru și chestia albăstrie de mai jos.

Varianta XL dispune de o diagonală ceva mai mare, aceleași opțiuni de stocare, doar două opțiuni de culoare, iar prețul său chiar este mai mare decât generația anterioară. Dar un cu 50 de dolari, așa cum era zvonul. Pixel 2 XL va costa 950 de dolari pentru varianta cu 128GB de stocare, în timp ce varianta veche costa doar 870 de dolari. Ediția cu 64GB de stocare costă acum 950 de dolari.

În ceea ce privește chipset-urile folosite, Snapdragon 835 a fost deja confirmat, dar nu vă pot da detalii concrete despre cantitatea de RAM.

Din leak nu a făcut parte acel Pixel 2B a ce se zvonea că ar fi în dezvoltare ca o soluție economică pentru cei care vor să cumpere un smartphone nou de la Google fără să se simtă de parcă ar cumpăra un produs Apple.

[Android Police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button