Telefoane

Google Pixel 2 a fost anunțat

Google a decis în cele din urmă să confirme toate acele leak-uri de informații care au ieșit la suprafață în ultimele luni, anunțând în mod oficial seria de telefoane Pixel 2.

Cel mai scump model este Pixel 2 XL, care vine cu un ecran de 6 inch, capabil să redea o rezoluție de 2800×1440, formatul fiind de 18:9. Acest ecran este de tipul pOLED, cu suport pentru 100% din spațiu de culoare DCI-P3. Bateria acestui model este de 3500mAh, iar prețul său este de 850 de dolari pentru varianta cu 64GB de stocare și 950 de dolari pentru cea cu 128GB de stocare.

În fiecare at aspect, Pixel 2 XL are aceleași specificații ca varianta non-XL. Aceasta este echipată cu un ecran de 5 inch AMOLED, cu o rezoluție de doar 1080p, și capabil să acopere cam 95% din spațiul de culoare DCI-P3. Bateria sa este de 2700 mAh, iar prețul începe de la 650 de dolari și ajunge până la 750 de dolari pentru varianta cu 128GB de stocare.

Ambele telefoane sunt echipate cu un chipset Snpadragon 835, 4GB de memorie RAM, o cameră frontală de 12.2 MP, una secundară de 8 MP și rezistență la apă și praf cu certificare IP67. De asemenea, ambele telefoane duc lipsă de un jack audio, dar un adaptor este inclus la pachet.

Pe partea de software, telefoanele includ integrare ceva mai bună cu asistentul Google, iar camerele beneficiază de software care va ține subiectul mereu în focalizare, aplicând un efect de blur fundalului. Funcția de strângere a telefonului pentru activarea camerei  sau inițierea oricărei alte acțiuni este prezentă, la fel ca la HTC U11.

Telefoanele Google Pixel 2 vor fi disponibile începând cu ziua de 17 octombrie.

[XDA-Developers]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button