Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Google pierde in fata unui angajat

/
/
/
img

O angajata a companiei Google, care se ocupa cu livrari rapide, a depus o plangere impotriva firmei pentru care lucra. Cazul a fost depus la tribunalul din Massachusetts, la cateva zile dupa ce si angajatii companiei Amazon au intentat un proces impotriva angajatorului lor, din cauza serviciului Amazon Prime Now, in California, pe acelasi subiect.

Nivelul beneficiilor datorate celor care lucreaza in functie de cerere a fost obiectul unor litigii in instantele de judecata si in dezbaterile pentru fotoliul prezidential din SUA.

Anna Coorey, femeia care a dat in judecata Google, a precizat la proces ca a fost angajata de o persoana care lucra la un serviciu de curierat intermediar. Numai ca ea lucra practic pentru Google, raspunzand doar la apelurile venite de acolo, si trebuia sa poarte o uniforma speciala care o identifica drept angajata a Google.

Avocatii Annei Coorey au reusit sa castige cazul, iar femeia a fost platita suplimentar si a primit si ajutoare financiare pentru alte cheltuieli. Purtatorul de cuvant al companiei Google nu a emis o declaratie oficiala imediat dupa decizia judecatorului.

De asemenea, Uber si Lyft se confrunta cu procese similare, aduse de aceeasi firma de avocatura care a depus cazul impotriva Google, vineri.

[Reuters]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar