MORECommunityRSS PaginaDeMedia

Google Pay va fi disponibil de astazi si in Romania

Iata o veste buna pentru utilizatorii care prefera plata cu mobilul.  Conform lui Ştefan Roşioară, care a anticipat intocmai si lansarea Netflix in Romania, Google Pay va fi lansat astazi, avand momentan compatibilitate doar cu Banca Transilvania, Unicredit si ING.

Asta inseamna ca nu mai trebuie sa cauti pachetul de instalare apk pe internet, ci poti descarca aplicatia direct din Play Store.

Google Pay in Romania poate fi si un motiv de sarbatoare pentru utilizatorii Revolut. Acestia pot conecta cardul la serviciul Google pentru a putea plati fizic folosind telefonul.

Acelasi procedeu este valabil si pentru celelalte banci mentionate. Multumita lui Google Pay, utilizatorii vor putea plati in magazine prin NFC-ul telefonului, sa cumpere produse din aplicatii sau de pe site-uri, sa completeze formulare automate in Chrome si, bineinteles, sa achizitioneze produse si servicii Google.

Protectia digital wallet-ului Google Pay este asigurata prin amprenta, cod sau deblocare faciala. Din cate am inteles, cardurile pot fi adaugate introducand manual datele acestora sau prin fotografierea lor.

Din pacate, serviciul de transfer bancar nu va fi disponibil in tara noastra, insa celelalte functii pot fi utilizate. Deocamdata, stau cu ochii pe Store in cazul in care va fi introdus in decursul acestei zile.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button