TECHMORERSS PaginaDeMedia

Google One iti ofera de acum si VPN pentru telefoane si PC

Prin multitudinea de servicii si aplicatii VPN care te ajuta sa iti pastrezi anonimitatea pe internet si sa navighezi in siguranta. Iar Google se alatura listei, aducand prorpiul VPN pentru Google One. Cei care au o subscriptie One cu stocare cloud de 2TB vor beneficia gratuit de acest serviciu.

VPN-ul este disponibil pentru Android, iar in urmatoarele luni se va extinde si pentru iOS, Windows, Mac. La fel, este disponibil momentan in SUA, urmand sa aterizeze si in alte regiuni.

Teoretic, VPN-ul nu este gratuit, dar este inclus in subscriptia Google One 2TB cu pretul de 9 dolari pe luna sau 99 de dolari pe an.

VPN Google

Nu este prima oara cand Google ia in considerare un astfel de serviciu: vezi VPN-ul pentru Project Fi, un concept asemanator, dar supus unei subscriptii separate si disponibil doar pe Android.  VPN-ul poate fi activat din aplicatia Google One. Odata pus in functiune, poti face linistit online shopping de pe site-uri dubioase.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button