Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Google I/O: Smart Compose te ajută la compusul email-urilor

/
/
/
img

Cu ocazia evenimentului I/O, Google a anunțat o nouă caracteristică Gmail numită „Smart Compose”. Acest sistem bazat pe AI va permite utilizatorilor Gmail să scrie mai repede mesaje prin sugerarea unor fraze în timp ce își compun email-urile.

CEO-ul Google Sundar Pichai a prezentat o scurtă demonstrație a noii caracteristici, arătând modul în care AI-ul sugerează cuvinte și fraze și chiar completează propozițiile pe măsură ce tastați mesajele într-o fereastră cu un e-mail nou. Smart Compose va sugera opțiuni pentru ceea ce ați putea dori să spuneți în continuare pe baza a ceea ce ați introdus deja. Dacă funcționează la fel de bine ca în demo, Smart Compose ar trebui să ajute utilizatorii Gmail să scrie email-uri mai repede și mai eficient.

Am văzut caracteristici asemănătoare cu cele ale lui Smart Compose în alte contexte, cum ar fi aplicațiile de mesagerie de pe smartphone-uri. Cu toate acestea, acele aplicații se opresc, de obicei, la sugerarea cuvintelor și a frazelor scurte – noua caracteristică AI de la Google pentru Gmail merge chiar mai departe de atât, sugerând propoziții complete. Smart Compose va fi lansat pentru utilizatorii Gmail în această lună.

Smart Compose a fost unul dintre mai multe anunțuri bazate pe AI pe care Google le-a făcut în timpul prezentării I/O. Compania a explicat cum utilizează AI-ul pentru a ajuta medicii să diagnosticheze și să prevadă probleme de sănătate, inclusiv retinopatie diabetică și diverse riscuri cardiovasculare. Google a subliniat, de asemenea, noua sa caracteristică AI a subtitrărilor, care izolează vocile individuale pentru a produce subtitrări mai precise și mai ușor de înțeles, în special în situațiile în care mai multe persoane vorbesc în același timp.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar