MORE

Google Now te trezeste acum si…in statie!

Dispozitivele Android sunt acum ceva uzual. Avem toate genurile si tipurile de terminale. De la cele care costa cat o masina, (vezi Vertu) pana la cele care au un pret modest. Din acest motiv folosim Google Maps si pentru cei cu o versiune de Android peste 4.0 avem si o veste extrem de buna.

Punem in scena un scenariu extrem de familiar: „Esti in autobuz. Este 7 dimineata. Pleci la scoala sau la serviciu si iti pica ochii in gura de somn. Evident ca adormi pe scaun, pentru ca Enya nu este cea mai buna alegere pentru muzica de ascultat la prima ora a diminetii”. Ei bine Google s-a gandit la tine. Noua versiune de Google Now, pe langa faptul ca te anunta cat mai ai pana la destinatie, acum te si trezeste cand ai ajuns acolo. Noua functie te lasa sa setezi o alarma care sa te anunte ca ai ajuns in statie sau la destinatie. Astfel, poti sa faci nani linistit in masina sau metrou si sa iti odihnesti materia cenusie obosita de atata invatatura (bere :).

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button